Salam de biscuiti reteta de post

de elena1988 in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 6337 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
Imi place mai mult cu lapte si unt, dar este bun si in varianta asta.

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 800 gr de biscuiti populari
  • 1 pachet de margarina
  • 8 linguri de zahar
  • 200 ml de apa
  • 10 linguri de cacao
  • zahar vanilat 5 pliculete
  • esenta de rom 2 -3 sticlute
  • nuca
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta de post:

Salam de biscuiti reteta

Tocam biscuiti dar nu foarte marunt,

Intr-o craticioara punem margarina la topit, apoi apa, zaharul si cacaua,

Cand s-a racit compozitia turnam peste biscuiti apoi punem nuca si esenta de rom, gustam sa vadem daca mai trebuie zahar,

Punem pe masa folie strech si formam salamul de biscuiti.

Punem cocos peste el si dam la rece cateva ore bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si cacao