Salam de biscuiţi, reţetă cu unt

de Alexandra Burz in Prajituri, 24 Feb 2014 | 8283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti simpli
  • 200 ml lapte
  • 400 gr zahar
  • 2 esente rom
  • 200 gr unt
  • o jumatate pachet cacao (50 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu unt:

Salam de biscuiţi, reţetă cu unt

Rupeti biscuitii in bucati mici.

Puneti laptele la incalzit, adaugati zaharul, cacaua si romul.

Amestecati pana ce se topeste zaharul.

Adaugati peste biscuiti si amestecati pana la omogenizare.

Adaugati untul moale. 

Amestecati.

Impartiti compozitia in 4, puneti pe o bucata de folie alimentara o parte si rulati sub forma de salam.

Legati la capete si dati la rece aproximativ 3-4 ore inainte de servire.

TIPS-URI

1

se poate adauga dupa preferinta nuca, stafide sau rahat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rocsi 1

25.02.2014, 14:46

Imi place mult mult inca din copilarie

Alexandra Burz 1

25.02.2014, 18:04

simsim82 1

25.03.2014, 14:56

O minunatie de prajiturica! Imi aduce aminte de copilarie...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi reţetă