Salam de biscuiti reteta cu nuca

de Pur_si_simplu_papa_bun in Mancaruri de post, 4 Dec 2011 | 10505 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

04.12.2011, 21:18

ce pofta mi-ai facut

gaby_duceag 1

04.12.2011, 21:58

ce prezentare

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:04

Ina 1

04.12.2011, 22:06

pur_si_simplu

Ina 1

04.12.2011, 22:06

o poza mai frumoasa ca cealalta! Felicitari!

Ina 1

04.12.2011, 22:07

acum vad ca avem cafea si trandafiri

Angelina_Elena 1

04.12.2011, 22:10

delicios

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 22:12

LUK 1

04.12.2011, 22:41

si noua ne place..n-am mai facut demult deci pap de aici

danakarin 1

05.12.2011, 06:11

bun, bun, bun !

Pur_si_simplu_papa_bun 1

05.12.2011, 07:49

Multumesc dragelor!!

Panacris 1

05.12.2011, 08:12

Bun, bun, bun

MotanLaOale 1

05.12.2011, 08:45

Rocsi 1

05.12.2011, 11:09

cel mai bun desert

gaby_gabytza 1

05.12.2011, 11:13

foarte bun

mihaelar63 1

05.12.2011, 12:45

Nu crd ca este cineva sa nu-l placa

Crista_Luca 1

05.12.2011, 14:49

foarte bunnnn delcicios ! si eu am incercat reteta cu cocos , pana acum o faceam ce clasica ..dar sunt delicoiaseeee toateeee

Criss 1

05.12.2011, 16:22

Delicios.

RuxyRux 1

05.12.2011, 20:48

Foarte foarte delicios!

mena29 1

06.12.2011, 12:08

Asa e,ne aduce aminte de copilarie si-l servim cu placere intotdeauna

diaconta 1

08.12.2011, 15:06

ce apetisant arata
excelent Isabela,mi s-a facut si mie pofta

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:37

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise, de post