Salam de biscuiti reteta
Salam de biscuiti reteta
Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si sfaramatii cu ajutorul unui facalet, apoi punetii intr-un castron incapator.
Intr-o cratita puneti cana cu apa, zaharul tos, ciocolata, cacao si esenta apoi puneti-o pe focmic pana se topeste ciocolata. Se lasa putin la racit.
Se toarna ciocolata plus jumatate din margarina peste biscuiti si se amesteca bine(eu am pus si bezele moi taiate bucati).
Intr-un castron separat amestecati margarina ramasa, zaharul vanilat si nuca de cocos.
Intindeti stratul de biscuiti pe o folie alimentara.
Peste stratul de biscuiti intindeti crema de margarina cu nuca de cocos.
Puneti bananele curatate la un capat al compozitiei, si cu ajutorul foliei alimentare rulati usor pana capata forma unui salam apoi impaturiti folia alimentara de jur imprejur si legati la capete.
Se pune la frigider pentru cel putin 2 ore(eu l-am lasat pana a doua zi dimineata) apoi se scoate din folie si se presara un praf de nuca de cocos de jur imprejur.
Se taie in felii de marimi potrivite si gata de servit.
POFTA BUNA!!!