Pt cei ce nu va impacati cu carnea de porc, aceste rulouri de pui merg si de sarbatori...sunt tare gustoase si aspectoase si merg umplute si cu legume sau cu ce va place...
Bucatile de carne le condimentam cu o lingurita boia de ardei iute, sare si piper dupa gust. Amestecam bine carnea cu condimentele. Luam cate o bucata de carne, punem in fiecare bucata cate o bucatica de cascaval si 1-2 felii de carnati. Strangem carnea intr-un rulou si o prindem cu o scobitoare. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta, adaugam sucul de rosii, vinul, sare, piper si cimbru. Acoperim tava cu capac sau cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. La jumatatea timpului scoatem tava si intoarcem rulourile. Mai lasam 10 minute fara capac sa se rumeneasca putin deasupra.
Serviti simple cu sos sau cu cartofi naturi, orez...cu ce garnitura va place.
Pofta buna!!
1
avand in vedere ca ele sunt prinse in scobitori, dupa ce carnea este facuta, puteti sa luati fiecare rulou in parte sa-i scoateti scobitoarea si sa o puneti la loc in sos(se scot mult mai usor scobitorile cand carnea este inca fierbinte)