Rulouri de curcan cu spanac si usturoi

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2011 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulouri de curcan:
  • 450 gr piept de curcan
  • 3 ciuperci mari
  • o ceapa mica  
  • 1 lingurita si jumatate de unt
  • cateva feliute de slanina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Spanac cu ustoroi:
  • 500 gr spanac proaspat
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu spanac si usturoi:

Pentru rulourile de curcan am portionat carnea in 2 bucati aproximativ egale, apoi am batut-o cu ciocanul special cat de subtire a fost posibil. Ciupercile le-am spalat bine, le-am tocat marunt si le-am calit impreuna cu ceapa taiata solzisori. Cand au fost facute ciupercile, le-am pus in blender impreuna cu o lingurita de unt. Pe fiecare bucata de carne am presarat sare, piper, am distribuit in mod uniform ciupercile si am adaugat patrunjelul taiat marunt. Am rulat carnea si am pus-o intr-un vas ceramic potrivit ca marime.Inainte de a pune rulourile in cuptor, am pus cateva feliute de slanina si unt si am pus putina apa in fiecare vas. Am introdus in cuptorul incalzit la 200 grade Celsius si am lasat sa se rumeneasca slanina, apoi am acoperit cu un capac si am lasat pana a fost carnea facuta. Cu 5 minute inainte de a scoate din cuptor, am pensulat rulourile cu ou batut.


Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa fiarta pentru 5 minute. Din apa fiarta, spanacul l-am scos intr-un vas cu apa si gheata pentru o culoare mai vie. Intr-o tigaie am pus untul sa se topeasca, am adaugat spanacul si usturoiul si am lasat aproximativ un minut sa se caleasca. Spanacul l-am servit cu bucatele de parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu spanac si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos balsamic