Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 8446 vizualizari

 

Foarte rapida si buna!

 

INGREDIENTE

  • cateva fileuri din piept de curcan
  • 25 g hribi uscati
  • jumatate de ardei gras rosu
  • cateva fire de ceapa si usturoi verde
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru, oregano
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu hribi:

Hribi se pun in apa sa se hidrateze, 2-3 ore, apoi se scurg bine.

Fileurile de curcan se bat ca pentru snitel, subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra cascaval ras, apoi se pun fasii de ciuperci, ceapa si usturoi verzi taiate rondele fine si felii de ardei gras rosu. Deasupra lor se rade iar putin cascaval. Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Se aseaza intr-o tava, se condimenteaza iar, se adauga si cimbru, oregano sau alte ierburi uscate preferate. Untul se taie felii subtiri si se aseaza peste rulouri, se pune o cana cu apa in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]