Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

de Valclaudia in Porc, 26 Sep 2012 | 12883 vizualizari

 

incercati-le, sunt simplu de facut si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de carne de porc (batute ca pentru snitzele)
  • acelasi numar de bucati de carnat
  • bucati de cascaval taiate dupa modelul cartofilor pai
  • mustar
  • sare, piper
  • 100 ml bere neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra:

Am batut bucatile de carne intre folii, asa cum se pregatesc pentru snitzele. Am uns fiecare bucata de carne cu mustar, am asezat cate o bucata de carnat si una de cascaval, le-am condimentat iar apoi le-am rulat.

Rulourile se prind cu scobitori, se aseaza intr-un vas termorezistent, se toarna berea peste ele si neacoperite se introduc in cuptorul incins, la temperatura medie pentru o jumatate de ora.

In timpul gatitului,cascavalul se va topi si impreuna cu berea va da nastere unui sos... super!

 

TIPS-URI

1

Noi am servit aceste rulouri cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci