Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2016 | 5070 vizualizari

 

 O gustare rapida, satioasa si de efect.  

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten:

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.

Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.

Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.

Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.

Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.

Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.

Sunt tare de efect si se prepara rapid.

 

TIPS-URI

1

Se pot tartina feliile de paine cu putin unt, sau se poate adauga putin cascaval in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline