Rulou mexican

de ianculubita in Porc, 20 Ian 2013 | 3878 vizualizari

 

O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

 

INGREDIENTE

  • 6felii muschi de porc
  • 300g carne tocata amestec
  • 1ceapa
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei de masline
  • 3catei de usturoi
  • 3ciuperci
  • SOS
  • 300g ciuperci
  • 2linguri muguri de pin
  • 2linguri merisoare
  • 200g caise uscate
  • 200ml smantana lichida
  • 3-4linguri coniac
  • sare,piper,nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou mexican:

Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;

Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;

procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;

se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;

timp in care pregatim sosul

Intr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosul

Servim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

20.01.2013, 18:16

Merisor 1

20.01.2013, 20:04

Ce bine arata!

diana_k 1

21.01.2013, 11:58

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat