Rulou de pui cu garnitura de ciuperci

de susu in Pui, 31 Mai 2010 | 6242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •     Pentru rulou:  
  • 150 g piept de pui
  • 10 g cascaval
  • 20 g sunca
  • Cateva ciupercute
  • Sare
  • Piper
  • 2 oua    
  • Pentru garnitura  de ciuperci:  
  • 500 g ciuperci champignon proaspete
  • 70 g unt
  • Sare
  • Piper  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu garnitura de ciuperci:

 
Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop uscat si se condimenteaza putin cu sare si piper. Se pune intr-o punguta curata si se bate putin. Se aseaza cate o felie de sunca subtire, cascaval si peste ele cateva feliute de ciuperci spalate. Se strang rulourile si se prind cu scobitori. Se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in ulei incins. Ciupercile se spala si se scurg bine. Se taie felii subtiri cu tot cu codita. Se topeste untul in tigaie si se adauga ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa scada din zeama. Aceasta garnitura este o nebunie pentru mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu piept de pui