Azi m-am intrecut cu baietii mei in a prepara omleta.
Va prezint varianta mea, care a fost foarte apreciata de toata familia. :)))
Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade.
Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata tocata.
Amestecam bine ingredientele pana se omogenizeaza.
Nu adaugam sare sau condimente, deoarece are carnatul tot ce trebuie.
Am preparat omleta la panini maker, ca sa iasa dreptunghiulara si sa se plieze bine pe carnatul de casa.
Deci, conectam panini maker la sursa de curent, asteptam sa se stinga ledul verde si intindem compozitia pentru omleta in tava aparatului.
Acoperim cu capacul si asteptam semnalul ledului, care ne avertizeaza ca preparatul este gata.
Rasturnam omleta pe un platou, o ungem cu o lingurita de mustar, asezam carnatul la un capat si rulam.
Servim ruloul cu legume proaspete, salata, muraturi, sau de ce nu, cu un pahar de iaurt.
Pofta buna!