fetelor am facut-o sunt incantata, nu am folosit nuci ca nu le pot manca si am adaptat putin dar a iesit minunata.
by gaby
250 ml lapte rece se amesteca cu zaharul si faina.
250 ml lapte se pune la fiert impreuna cu 5 pliculete zahar vanilat, candda in clocot se da focul mic si se adauga incetisor restul de lapte rece amestecat cu faina si zaharul mestecandu-se incontinuu cu telul ca sa se ingroase ca o budinca, se lasa sa dea cateva clocote bune mestecand-se vartos ca sa se faca faina.
Se da jos de pe foc si se adauga untul , se amesteca bine, se lasa sa se racoreasca.
Intr-o tava se intinde un strat generos de nuca de cocos.Se toarna desupra budinca si se niveleaza cu grija uniform.
Se da la rece cam 2 ore.
Din 200 ml lapte si 250 ml frisca plus plicul de budinca la rece se prepara o crema cu ajutorul mixerului.Se da la rece.
Dupa aprox 2 ore se scoate din frigider, se intinde si crema de frisca cu budinca uniform deasupra, se presara cu cocos, se taoe fasii care se ruleaza.
Se pastreaza la rece.
Pofta buna! e foarte cremoasa, buna.