Rulada raw vegana

de anca_rm in Prajituri, 17 Aug 2016 | 4928 vizualizari

 

Un preparat raw vegan perfect pentru zilele calduroase de vara in care nu avem chef sa pornim cuptorul. Este un preparat fara zahar, fara lapte si cel mai important fara foc , un preparat delicious cu putine calorii.
Am decis sa prepar acest desert pentru oaspetii mei care sunt vegani . Pe langa acest desert am pregatit si ardei umpluti cu linte si legume, un gratin de conopida cu sos de conopida , chiftelute din dovlecel cu quinoa si o salata de vinete cu tofu si ardei copt. .
 
 

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 300 gr tarate
  • 200 gr curmale fara samburi hidratate
  • 2 linguri unt de cacao lichefiat
  • 1 lingura miere
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Pt umplutura :
  • 200 gr nuci hidratate
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura cacao /pudra roscove
  • 40 gr stafide
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura unt de cacao lichefiat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada raw vegana:

Punem in apa curmalele si nucile , in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore .

In vasul unui mixer punem ingredientele pentru blat : taratele, curmalele hidratate mierea, scortisoara, untul de cacao lichid  si mixam pana obtinem o compozitie omogena su umeda.

Untul de cacao cand il cumparati este in stare solida , eu il pun cu borcanul  intr-un vas cu apa pe foc si il lasa sa se faca lichid .

Luam o folie de aluminiu si intindem pe ea , cu mana, aluatul din tarate . Lasam deoparte.

In vasul blenderului punem nucile hidratate , scurse bine de apa , mierea, stafidele,cacao/pudra de roscove, scortisoara si untul de cacao si mixam pana cand avem o compozitie fina . Din cand in cand trebuie sa opriti robotul si sa luati de pe marginile vasului compozitia .

Intindem crema peste blatul de tarate , rulam cu grija si punem la frigider pentru 4-5 ore sau la congelator pentru 1- 2 ore.

Feliem cu un cutit bine ascutit si servim .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada raw vegana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta frageda cu mere, fara zahar