Rulada din piept de pui

de diaconta in Pui, 25 Ian 2011 | 8702 vizualizari

 

Sigur veti spune "iar ....rulada?".....da,iar rulada

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui
  • 100 gr piept de pui tocat
  • 2 oua
  • Ciuperci
  • Morcovi
  • 50 gr cascaval
  • 1 lingura pesmet
  • Verdeata
  • Condiment de pui,piper
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Pieptul de pui dezosat se taie astfel incat sa se poata intinde o bucata mai mare.Se pune intre doua folii si se bate cu ciocanul de snitele,incercand sa-l intindem cat mai mult.

Mie mi-a iesit o bucata foarte generoasa ca suprafata (o fi fost pieptul mare?).

Se condimenteaza.

Carnea tocata se condimenteaza si ea,se adauga ouale batute si amestecate cu pesmetul.cateva ciuperci,morcovi si cascavalul razuit.

Se adauga si verdeata.

Se pune peste pieptul de pui,se ruleaza si se pune la cuptor intr-o tava cu putin ulei.

Se coace cam 40 de minute.Se taie abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Rocsi 1

26.01.2011, 19:52

nu vrei sa imi dezvalui si mie chiar nici un secret?unul mic,ca alea mari ti le las tie

Adinacarla 1

28.01.2011, 11:19

foarte buna

adasev12 1

30.01.2011, 12:01

dia, rulada rulada iar...da bunaaaaaaa las cui nu-i convine sa nu servesca...eu vreau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu sos Tzatziki