Spanacul fiert il lasam la racit apoi il tocam si il stoarcem bine de apa. Amestecam apoi spanacul cu 2 oua batute, sare si piper.
Intindem apoi spanacul in tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit tava de la aragaz.
Presaram cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc potrivit ~5 minute. Cascavalul trebuie sa se topeasca, dar sa nu apuce sa se rumeneasca.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Intre timp amestecam crema de branza cu untul moale. Adaugam usturoiul pisat, marar, sare si putin piper.
Asezam feliile de somon pe toata suprafata ruladei. Intindem apoi crema de branza in strat cat mai uniform.
Rulam cat mai strans posibil, ajutandu-ne de hartia de copt. Rostogolim apoi pe folie alimentara si invelim rulada.
Invelim apoi in folie de aluminiu si dam la frigider peste noapte.
A doua zi portionam in felii de grosimea unui deget.
by Edith