Rulada de pui cu spanac

de adela1981 in Pui, 17 Mar 2012 | 5867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  400 gr piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei  
  • 200 gr spanac fiert si tocat  
  • 2 catei de usturoi  
  • 3-4 morcovi fierti, subtiri si mici  
  • 50 gr branza de oi  
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Se aseaza pieptul de pui, fiind mare l-am taiat in doua, se pune peste o folie alimentara si se bate usor pana ce se subtieaza nu foarte tare, riscati sa se rupa. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza spanacul fiert si tocat. Deasupra spanacului se presara usturoiul pisat si branza de oi rasa. Asezam morcovii fierti pe margine si rulam cu grija sa nu iasa umplutura. Legam cu o ata de bucatarie si asezam intr-o tava, unsa cu ulei.

Acoperim cu staniol, facem cateva gaurele si introducem la cuptorul incalzit  20 min, dupa care descoperim si mai lasam  sa se rumeneasca usor cca 10-15 min. Se poate servi cald alaturi de o garnitura sau rece, feliat  pe un platou de aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:35

faine faine faine

Sim0na 1

19.03.2012, 13:41

Arata delicios!

adela1981 1

19.03.2012, 21:53

Va multumesc, a fost apreciata de fetele mele!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite in bacon