Am primit de la un prieten un gem de piersici cu ardei. Si m-am tot gandit cum si la ce sa-l folosesc, pana mi-a venit ideea...
Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura.
Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti.
Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler.
Am rulat pieptul de pui, cu grija, pentru a nu se desface fasiile si a nu iesi "umplutura", l-am asezat intr-un vas de Yena, l-am condimentat cu sare si piper, dupa care am uns rulada cu crema balsamica si am stropit-o cu putin ulei de masline. Am adaugat in vas si putina apa si l-am pus la cuptor.
Cand rulada a prins o usoara culoare aurie, am scos-o din cuptor.
Am taiat rulada rondele si am aranjat-o pe un pat de rucola.
Combinatia mi s-a parut foarte interesanta: emmentalerul topit impreuna cu gemul de piersici cu un gust usor picant i-au dat savoare pieptului de pui, altfel destul de fad.