Rulada de pui cu carne tocata (by miha)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2010 | 7755 vizualizari

 

O rulada de pui grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 morcov mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usutroi
  • busuioc
  • cimbru
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata (by miha):

Se feliaza pieptul de pui ,se bate bine cu un ciocenel de snitele se condimenteaza cu sare si piper.

O parte din piept l-am fiert in supica dupa care l-am tocat marunt,

Se amesteca carnea tocata cu ouale crude ,usturoi,sare,piper si morcovul tocat sau ras.

Se ia o bucata de carnita batuta se pune compozitia de carne tocata dupa care se infasoara.Se pun rulourile intr-un vas de yena cu putina apa si ulei de masline,se presara busuioc si cimbru si se da tava la cuptor aproximativ 40 minute.

Multumesc Miha de reteta, e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata (by miha)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oameni de zapada