Rulada de pui

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 15420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia de ardei
  • 100 g cascaval
  • 100 g sunca
  • 3-4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptul de pui se taie felii, se suprapun cate 3 felii si se bat ca pentru snitele

Se condimenteza feliile de carne dupa care am adaugat felii de cascaval, sunca deasupra si oua (care le-am fiert inainte),

Rulam cat mai strans,avand grija sa nu se desfaca fasiile de carne,

Asezam intr-o tava unsa cu ulei,am uns rulada cu ulei si am stropit-o cu putin vin

Adaugam putin apa si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Lasam sa se raceasca putin inainte sa o taiem

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diana_k 1

12.02.2014, 16:22

foarte bun

deyutzky 1

14.02.2014, 17:14

ce bine arata!!!

Bya Ralu 1

27.03.2014, 05:01

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti gratinati