Rulada de porc

de dantes in Porc, 21 Iun 2014 | 5439 vizualizari

 

Se poate servi cu diferite garnituri.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.pulpa de porc(fleica)
  • 0,5 kg.carne de porc tocata
  • 0,5 kg spanac
  • 2 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 0,5 l supa de legume
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Carnea de porc se taie in asa fel incat sa obtinem o felie cat mai mare pe care o batem cu ciocanul de snitele.

Curatam si oparim spanacul, taiem 1 morcov si 1/2 din telina in betisoare subtiri.

Se condimenteaza carnea de porc cu sare si piper si se intinde deasupra spanacul oparit si scurs, apoi se pune carnea tocata si condimentata dupa gust si betisoarele de morcov si telina.

Se ruleaza carnea si se leaga sa nu se desfaca si se pune intr-o tava impreuna cu supa, morcovul, telina, ceapa taiate mari si cimbrul proaspat si se baga la cuptor circa o ora pana cand se patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu legume