Polpettone al sugo.Este un deliciu:)
Curatam morcovul si ceapa si le tocam marunt impreuna cu telina,apoi le punem la innabusit cu putin ulei in oala unde vom fierbe rulada.Cand se inmoaie zarzavatul punem passata de rosii si apa,acoperim si lasam sa fiarba la foc mic.
Intre timp pregatim carnea cu cele 2 oua,parmezanul,painea inmuiata,sare si piper,amestecam bine iar compozitia obtinuta o punem pe o foaie de hartie pergament si o intindem dandu-i o forma cat de cat dreptunghiulara si groasa de 2-3 cm circa.
Pe aceasta foaie de carne punem feliile de sunca,deasupra cele de cascaval iar in mijloc ouale fierte si decojite,apoi cu ajutorul hartiei rulam foaia astfel incat sa nu se rupa si o inchidem la capete.
Cand rulada e gata punem intr-o tigaie untul si punem rulada sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,iar cand s-a evaporat punem rulada in oala cu sosul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic circa 1 ora-1 ora si jumatate intorcand-o din cand in cand.
La sfarsit potrivim de sare si piper si dam deoparte.Scoatem rulada din oala,o taiem felii si o servim impreuna cu sosul.