Rulada de carne cu ardei copti si oua

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 23001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g carne tocata (porc, pui, amestec)
  • 4 oua fierte tari
  • 4 ardei copti, curatati si scursi
  • 2 oua crude
  • 1 ceapa alba
  • 1 capatana usturori
  • 2 cartofi
  • sare, piper
  • ulei
  • 50 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu ardei copti si oua:

Amestecam carnea tocata cu doua oua crude, doi carofi curatati, spalati, razuiti si storsi foarte bine de zeama, ardeii copti scursi si tocati marunt, ceapa si usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Fierbem tari ouale in apa cu sare. Punem hartie pentru copt intr-o tava de cozonac. Asezam un strat din compozitia de carne, punem ouale fierte (curatate de coaja) si deasupra punem restul de carne ramasa. Pudram fin cu putina faina, stropim cu ulei (5-6 linguri) si 50 ml vin. Timp de coacere: 60 - 80 minute.

Scoatem rulada din tava abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu ardei copti si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de carne tocată