Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra

de katty in Dulciuri, 29 Dec 2016 | 2946 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3 linguri faina

Crema:

  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra
  • peltea de portocale. reteta aicihttp://www.bucataras.ro/retete/peltea-de-portocale-66483.html
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra:

Pregatim mai intai crema. Topim la bain marie ciocolata rupta bucati si frisca lichida, apoi o racim pana la temperatura camerei si o dam la frigider cateva ore. Intre timp pregatim rulada.

Separam albusurile si le batem cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intaresc. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi cernem faina amestecata cu cacaua.

Omogenizam si turnam amestecul intr-o tava pe hartie de copt.Dam tava la cuptor pana  este gata, apoi o ecoatem si o rulam. Lasam rulada sa se raceasca, apoi o desfacem din hartia de copt si o ungem cu peltea.

Rulam din nou strans si o asezam pe un platou. Scoatem frisca de la rece si o mixam pana se intareste. Decoram cu ea rulada, apoi radem deasupra putina ciocolata. Dam rulada la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu peltea de portocale si crema de ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune