Pentru pandispan am batut spuma cele 3 albusuri, am adaugat treptat zaharul brun, apoi galbenusurile si in final am pus faina si am amestecat usor. Am copt la 180 de grade Celsius timp de 12 minute.
Pentru inghetata am pus galbenusurile, laptele si ciocolata rupta bucati la bain marie si am amestecat cu ajutorul telului. Am tinut pe aburi pana cand s-a ingrosat putin crema.
Albusurile le-am batut spuma pe aburi, apoi le-am adaugat la crema de ciocolata.
Smantana pentru frisca am batut-o putin, doar pentru a se mai ingrosa putin, apoi am amestecat-o cu crema de ciocolata.
Din pandispan am taiat o fasie pentru a putea intra in tava de chec, marginile asa cum se vede imbraca peretii tavii.
Am turnat din crema pentru a acoperi pandispanul, am acoperit cu o felie de pandispan,
am turnat din nou crema si iarasi am acoperit cu pandispan.
Am continuat pana cand s-a terminat crema si am asezat ultima fasie de pandispan.
Am lasat la congelator peste noapte. A doua zi am scos din forma si am imbracat rulada cu Philadelphia cu ciocolata Milka.