Rulada cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 6477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • sare
  • 4 lg ulei
  • Umplutura
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Peste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul,mixam pana la topirea acestuia

-galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga in compozitia de bezea

-adaugam si faina ,omogenizam compozitia cu miscari usoare de jos in sus

-turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ,si coacem 15-20 min

-calda fiind se ruleaza cu tot cu hartie de copt.se lasa sa se raceasca

-dupa ce s-a racit se desface cu grija,se unge cu dulceata,se ruleaza strans,se orneaza cu ciocolata topita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Zi si noapte"