Rulada cu crema rapida

de Ina in Prajituri, 13 Apr 2010 | 19496 vizualizari

COMENTARII (25)

Miha 1

13.04.2010, 22:38

Faina rulada! Ai incercat vreodata sa prepari Crem Ole cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida? E buna buna si nu mai trebuie nici gelatina.

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:53

ce grozav arata!

gaby_duceag 1

13.04.2010, 22:59

cate oua?

Ina 1

13.04.2010, 23:01

da, miha, fac fel de fel de combinatii. Am pus putina gelatina ca-si face alta consistenta, dispare porozitatea cremei facut la rece, dar tot cremoasa ramane si se intinde bine

Ina 1

13.04.2010, 23:02

aaaa, ms! N-am vz ca nu mi-a luat ouale

Ina 1

13.04.2010, 23:03

gata!!!

gospodinadecriza 1

13.04.2010, 23:51

Mamaaa, da ce de chestii tari faci, Inaaa!

nadina73 1

14.04.2010, 00:12

felicitari nota 10 arata foarte bine 5 furculite Ina

Ina 1

14.04.2010, 07:56

multumesc, gospodinadecriza!
multumesc, nadina73!
Acum, o intrebare : care-i treaba cu furculitele? ( Eu pap si fara... )

Ina 1

14.04.2010, 08:19

Ah! acum vad furculitele din dreptul retetelor

Ina 1

14.04.2010, 08:34

'neatza, Gaby!
Supeeeeer!!!!!!!!!! Am dat tare, in birou!!!!!!!

gaby_duceag 1

14.04.2010, 08:44

bravo.asa si trebuie.cine asculta incet,n-asculta muzica))doar o maraiala

Ina 1

14.04.2010, 09:05

eh...am inchis-o acum, ca a venit sefu'

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:36

foarte bn arata, pont pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema.

Rocsi 1

14.04.2010, 11:11

imi place mult

silvi0ara 1

14.04.2010, 11:30

Tare bine mai arata.

mena29 1

14.04.2010, 14:46

felicitari,arata super bine

Ina 1

14.04.2010, 14:54



pusikmea, eu cu pontul ala am dat gres : blatul cu prosopul umed s-au facut un tot, lipindu-se intre ele... am ratat rulada... ( e adevarat ca am incercat doar odata ). Eu nu recomand procedeul pentru ca e mult mai simplu sa rulezi blatul imediat cum il scoti din cuptor , direct pe hartia de copt. Cu prima ocazie am sa postez o fotografie cu operatiunea in sine, sa ma fac inteleasa mai bine.

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 15:06

da, asa este asta in cazul in care faci cu hartie, eu de multe ori o fac fara si de aceea rulez cu prosopul, mie imi iese tot timpul, intr-adevar se lipeste putin, insa nu-i bai k e pe partea interioara si imi place k se inmoaie si baltul, nu ramane sec, zic asta pt k si eu am facut odata asa cu hartia si fiind obisnuita cu baltul siropos, asa mi-a lasat senzatia, dar bineinteles k fiecare face cum stie mai bn

izulika 1

14.04.2010, 17:49

super am adaugat reteta ;la favorite

madi_marin 1

14.04.2010, 19:18

si eu am adaugat-o la favorite.....

Ina 1

16.04.2010, 12:16

Laly 1

20.04.2010, 22:24

Si eu la favorite.5 furculite

Ina 1

21.04.2010, 19:42

multumesc, Laly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada caramel