In primul rand coacem blatul, separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu zaharul spuma, adaugam galbenusurile si mai batem, apoi adaugam pe rand faina si amestecam incet cu o paleta. Turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt (30/40) si coacem in cuptorul incalzit. Cand este gata copt, scoatem, indepartam hartia de copt si rulam pe un prosop curat, umed si lasam deoparte.
Pentru crema 1, punem laptele intr-o cratita pe foc, mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie, apoi adaugam amidonul. Mixam bine, apoi turnam laptele fierbinte, in fir subtire si amestecam continuu. Punem galbenusurile cu laptele pe foc si amestecam incontinuu, pana ce se ingroasa. Dupa ce s-a ingrosat, acoperim, cu folie alimentara, si lasam la racit.
Intre timp ne ocupam de crema 2: Batem ouale cu zaharul pe baie de abur, pana ce se ingroasa si lasam la racit. Capsunele se fac piure si se adauga la crema de oua racita. Hidratam gelatina in 3 linguri de apa rece 10 min, apoi dizolvam pe baie de abur si amestecam la crema de oua si capsuni. Batem frisca si incorporam in crema de capsuni, lasam la rece.
In crema 1, dupa ce s-a racit se adauga, gelatina hidratata si dizolvata, se bate frisca si se incorporeaza la crema de vanilie. Banana si capsunile se taie in bucatele mici si se adauga la crema.
Asamblare: se desface rulada, intindem crema 1, adica cea de vanilie, iar deasuprea intindem crema 2. Rulam cu grija rulada sa nu iasa cremele si racim.
Deasupra se topeste ciocolata alba si se stropeste sau se rade, eu am ras, si se decoreaza cu bucatele de capsuni.