Albusurile se bat spuma cu un praf de sare iar apoi se adauga zahaul lingura cu lingura pana obtinem o spuma lucioasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul, cacaoa, iar apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.Tapetam o tava cu folie de aluminiu/hartie de copt si putin ulei, turnam compozitia in tava, nivelam cu o spatula si coacem in cuptorul incins timp de 12-13 minute. Scoatem cu grija blatul pe un prosop de bucatarie usor umed si rulam cu grija. Lasam sa se racesca.
Pregatim crema. Intr-un vas punem praful pentru crema si 220 ml lapte. Mixam pana rezulta o crema mai tare, apoi adaugam zaharul pudra si mai mixam un pic. Se da crema la rece pana cand blatul se raceste. Dupa ce s-a racit desfacem blatul din prosop cu grija sa nu se rupa. Intindem crema peste blat si rulam cu atentie, apoi invelim rulada in folie de plastic/aluminiu si dam la rece 1-2 ore pana se intareste putin.