Rulada cu branza sarata si gogosari

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2011 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina alba
  • 1 lgt. sare
  • 30 g drojdie proaspata
  • apa cat cuprinde
  • 300g branza framantata
  • 2-3 lg smantana
  • 1 ou
  • 1 gogosar rosu
  • putina sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza sarata si gogosari:

Se face un aluat din faina, drojdie, sare si apa, un aluat omogen si care nu se lipeste de maini. Se lasa la dospit pentru a-si dubla volumul.

Branza se amesteca cu smantana, oul si putina sare daca mai este cazul. Gogosarul se spala, se taie fasii apoi in cubulete. Se adauga amestecului de branza. Se pune deoparte.

Pe masa unsa cu ulei se intinde aluatul in forma dreptunghiulara cu mana, se unge cu amestecul de branza si gogosari, se ruleaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 15 minute sa mai creasca, apoi se unge cu un ou batut bine si se da la cuptor pentru cca 30 minute, pana se aureste deasupra. 

Se lasa la racit dupa care se serveste. Merge excelent cu rosii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza sarata si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza telemea