O rulada foarte usor de facut, aspectuoasa si delicioasa, care noua ne place foarte mult!
Crema caramel: Pune intr-o craticioara 100 g zahar la caramelizat pana ajunge la culoarea chihlimbarului.
Adauga apa (cu mare atentie la aburi) si lasa pe foc pana se topeste zaharul, apoi adauga biscuitii macinati fin si omogenizeaza bine.
Intinde rapid crema de biscuitii peste foaia de napolitana. Aceasta se va inmuia de la crema fierbinte si se va putea rula cu usurinta.
Crema de lapte: Pune zaharul cu cele 3 linguri de apa pe foc mic pana se topeste zaharul. Adauga untul si amesteca bine pana se topeste.
Ia de pe foc, adauga laptele praf, nuca de cocos si vanilia si omogenizeaza bine sa nu ramana cocoloase.
Intinde crema alba peste crema de caramel, apoi ruleaza strans rulada si las-o la rece pentru minim 3-4 ore.
Feliaz-o cu un cutit bine ascutit.