Separam albusul de galbenus ,batem albusul cu un pic de sare pana devina spuma ca de bezea.Separat amestecam galbenusurile cu cele 4 linguri de zahar si ulei.Adaugam faina si amestecam bine.Incorporam si albusurile si amestecam de susu in jos.Luam 1 lingura de compozitie si intr-un vas mai mic(pahar) o amestecam cu cacaoa.
Pregatim o tava de cuptor punem hartia de copt si cu o lingura formam cercuri cu compozitia maro .Deasupra turnam si restul de compoitie .Dam la cuptor pentru 10 - 15 minute la 180°.
Pregatim un prosop de bucatarie pe care il udam si il stoarcem bine ,cand este gata blatul il scoatem si il asezam in prosop ,il rulam usor ca sa-i dam forma de rulada .Il lasam la racit invelit in prosop pentru cateva minute.
Cand s-a racit ,intindem ciocolata peste si felii de capsuni ,rulam usor fiind atenti sa nu se rupa.Ornam cu frisca si capsuni. si dam la rece pentru cel putin 2 ore.
1
Se pot folosi si alte tipuri de fructe.