Rulada aperitiv

de Bunica in Mezel de casa, 31 Ian 2014 | 15479 vizualizari

 

E buna,bunaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. fleica de porc
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 250 ml. vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Pentru inceput curatam usturoiul si il pisam.

Fleica se spala,sterge si subtiaza.

Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug)

Asezam bucatile de carne una peste alta intr-un castron pe care il acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru 24 ore.

Dupa 24 de ore scoatem carnea,o trecem printr-un jet de apa rece,stergem cu servetele absorbante,rulam strans(cu partea de grasime deasupra).

Intr-un vas cu peretii mai inalti punem rulourile de carne,vinul,foile de dafin si piperul.

Dam la cuptorul incins la 150 grade pentru circa o ora.

Cand sunt gata(intra furculita usor in carne)le scoatem ,le punem pe o tava,deasupra punand un capac din lemn si o greutate ,pentru a se presa.

La racire desfacem ata,curatam de grasimea scursa cu ajutorul unui cutit si servim.

 

TIPS-URI

1

Se subtiaza in asa fel incat sa fie carne si grasime pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (25)

diaconta 1

01.02.2014, 23:03

sigur e buna bunaaaaaaaa

Ligia Bxl 1

03.02.2014, 14:01

ce bunaciune,foame foameeee

Bunica 1

05.02.2014, 21:13

Multumesc ,bucatarasii mei dragi!A fost foarte buna!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de porc