E buna,bunaaaaa!
Pentru inceput curatam usturoiul si il pisam.
Fleica se spala,sterge si subtiaza.
Fiecare bucata in parte se unge cu usturoi ,apoi se sareaza (cu sare din belsug)
Asezam bucatile de carne una peste alta intr-un castron pe care il acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru 24 ore.
Dupa 24 de ore scoatem carnea,o trecem printr-un jet de apa rece,stergem cu servetele absorbante,rulam strans(cu partea de grasime deasupra).
Intr-un vas cu peretii mai inalti punem rulourile de carne,vinul,foile de dafin si piperul.
Dam la cuptorul incins la 150 grade pentru circa o ora.
Cand sunt gata(intra furculita usor in carne)le scoatem ,le punem pe o tava,deasupra punand un capac din lemn si o greutate ,pentru a se presa.
La racire desfacem ata,curatam de grasimea scursa cu ajutorul unui cutit si servim.
1
Se subtiaza in asa fel incat sa fie carne si grasime pe ambele parti.