Rosii umplute cu crema de branza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 6848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr branza proaspata
  • 100 gr branza cu mucegai
  • 4 rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1cub unt
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile le-am spalat si le-am taiat putin din fund, apoi le-am taiat deasupra ca un capac. Cu un cutit am taiat nervurile la miezul de rosie, apoi am folosit o lingurita pt a-l scoate.

Branza proaspata impreuna cu branza cu mucegai si cu sarea, smantana si untul le-am batut cu blenderul, la urma am adaugat mararul taiat marunt.

Am umplut rosiile si le-am ornat :am facut ochi din piper, nas din morcov si gurita din ardei rosu. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Atentie la branza,branza mea a fost cam moale si nu trebuia sa mai pun decat 1lingura smantana

2

daca branza e mai uscata puneti 2 linguri, daca nu 1 e suficient

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]