Rondele cu bacon si cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 6122 vizualizari

 

inspirata de melcisorii cu sunca ai lui Elo /yafa de aici
http://www.ardei-iute.ro/forum/mancaruri-cu-imagini/melcisori-cu-bacon

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie si jumatate de aluat congelat pentru foietaj
  • 2 tiple cu bacon
  • 50 g cascaval
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele cu bacon si cascaval:

Se decongeleaza aluatul si se intinde pe masa de lucru.Se aseaza una langa alata feliile lungi de bacon pana ce acoperim toata suprafata de aluat, apoi radem cascavalul si-l presaram deasupra Baconului.Rulam foaia de aluat strans si taiem cu un cutiy foarte ascutit rondele subtiri.Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc pe amblele parti, eu le-am si intors odata.Sunt excelete si calde si reci.La noi au fost apreciate si de micuti si de cei mari!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute preparate la cuptorul cu halogen