Riz cantonais

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 8657 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras 1

24.01.2010, 21:32

Arata foaaaarte bine, imi plac si farfurioarele

Teo 1

24.01.2010, 21:58

foarte interesanta si cred... gustoasa!

Sylvia 1

24.01.2010, 23:19

Bucataras multumesc pentru aprecieri .

Sylvia 1

24.01.2010, 23:20

Teo ese gustoasa doar ca este putina munca pana la finalizare

Adinuta 1

24.01.2010, 23:31

foarte bine arata!!

ana 1

25.01.2010, 08:18

ce fain arata!

nyana 1

25.01.2010, 11:24

bun si usor de facut

madi_marin 1

25.01.2010, 11:48

arata foarte bine. si aranjamentul pe farfurie imi place.....

Sylvia 1

25.01.2010, 20:57

Multumesc Imi place mereu sa presar putina verdeata, sa fac un decor mic...iti da o alta senzatie, chiar daca este o mancare obisnuita .

luminita20_2006 1

25.01.2010, 21:13

super o sa incerc si eu

gaby_duceag 1

26.01.2010, 06:52

place amestecul.

silvi0ara 1

22.02.2010, 20:50

O reteta pe care o so incerc negresit.

Sylvia 1

22.02.2010, 21:00

Ma bucur ca va place este putin mai dificil de realizat dar merita ;

Sidy 1

10.11.2015, 06:31

Minunat ! Trebuie incercat....!

Sidy 1

30.04.2021, 06:05

Sylvia...l-am facut asa de multe ori, incat a devenit orezul nostru preferat. Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]