Rigatoni cu sos de rosii

de - Andreea - in Paste, 29 Ian 2014 | 5138 vizualizari

 

Inspiratie :Ideal Decor Food

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip rigatoni
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • zahar
  • sare
  • piper
  • 50 gr masline negre fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu sos de rosii:

Punem apa la fiert .Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj( circa 11 minute) .

Separat curatam ceapa,o spalam si o calim in ulei.Adaugam usturoiul curatat si zdrobit,sucul de rosii .Dam la foc mic si lasam sa scada tot sosul,ajungand la consistenta dorita.

Adaugam maslinele feliate si putin zahar.Potrivim de sare si piper.

Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa si le amestecam cu sosul.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii, reteta simpla, ieftina si gustoasa