Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

de Catalina L in Dulciuri, 8 Apr 2024 | 1213 vizualizari

 

Descoperă o alternativă sănătoasă și delicioasă la pasca tradițională cu rețeta noastră de pasca low carb. Bucură-te de gustul bogat și textura pufoasă a păștii, fără a compromite principiile unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați. Află cum să pregătești o pasca sănătoasă și satisfăcătoare, folosind ingrediente cu conținut redus de carbohidrați, fără a sacrifica aroma și aspectul autentic. Indulcește-ți sărbătorile sau momentele speciale cu o pasca low carb, care te va încânta pe tine și pe cei dragi. Descoperă acum rețeta noastră și bucură-te de savoarea tradițională într-o variantă adaptată nevoilor tale nutritive!
 
https://www.blogulluicatalina.com/2023/04/pasca-cu-ciocolata-alba.html
 

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

Pentru baza:

  • 25 gr de nuca de cocos rasa
  • 35 gr pudra de migdale
  • 20 gr indulcitor natural érythritol

Crema de branza:

  • 600 g branza de vaci grasa
  • 120 g ciocolata alba (a mea era low carb)
  • 30 g indulcitor natural sau zahar
  • 100 g de mascarpone
  • 5 oua, separate
  • 2 linguri faina de cocos
  • 50 g stafide
  • arome: vanilie, coaja lamaie

decor:

  • stafide, ciocolata alba
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten:

Iata cum se prepara Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

Amestecati bine pudra de migdale cu nuca de cocos rasa si 20 gr de indulcitor.

Pregatiti forma detasabila (20 cm) ungeti-o cu unt (am pus hartie pe fund). 

Imprastiati, presarati amestecul obtinut pe pereti si pe fund (va ramane pe fund in mare parte). Pastrati 2 linguri din acest amestec pentru decorul final.

Dati 10 minute la cuptorul incalzit la 150 º C. scoateti si rezervati.  

Bateti albusurile spuma. 

Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde - puneti de 2 ori 30 de secunde la 900W, amestecati de fiecare data.

Amestecati bine (puteti folosi mixerul) celelalte ingrediente si adaugati ciocolata topita. 

Incorporarti apoi albusurile treptat, turnati in tava . 

Presarati deasupra amestecul cocos-migdale pastrat si decorati cu ciocolata alba si cu stafide.

Coaceti la cuptorul incalzit la 170°C timp de 35-40 minute (verificati cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca in tava si dai la rece minim 4-5 ore sau o noapte.

Scoateti din forma, taiati felii si serviti.

Dintre retetele low carb si fara zahar, va recomandam si Reteta de chec cu ciocolata neagra sau Prajitura cu fistic si ciocolata alba. La fel de gustoasa si dietetica este si Reteta de fursecuri cu faina de migdale si banane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu ciocolata