Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2024 | 1628 vizualizari

 

 
🍗🧀 Pollo parmigiana în 20 de minute - cum gătești în stil italian cu șnițelele rămase.
Puiul cu parmezan și usturoi sau Pollo parmigiana te va cuceri de la prima mușcătură.
 
Pentru rețeta de pui cu parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele, sos de roșii, busuioc, usturoi, mozzarella.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:
  • snitele de pui
  • 300 g sos de roșii
  • busuioc
  • 2-3 căței de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • felii de mozzarella
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii.

Călește usturoiul, dar adaugă-l în tigaie de la început, când uleiul este rece, pentru a nu se arde.

Adaugă sosul de roșii și busuiocul tocat. Condimentează cu sare și piper. Lasă se se întrepătrundă aromele.

Așază snitelele într-o tavă, acoperă-le cu sosul de roșii și feliile de mozzarella.

Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180°C și lasă să se gratineze timp de 5 - 7 minute, până se gratinează mozzarella.

Servește pollo parmigiana cu garnitura preferată și bucură-te de savoarea italiană!

Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant