Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de MIUTA in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 10101 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte buni,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400g branza de vaci
  • o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri gris
  • 8 linguri faina
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • smantana 200 ml
  • miere 2 linguri
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un castron pui coaja de lamaie,branza de vaci,zaharul,ouale,esenta de vanilie,grisul,sarea si bicarbonatul de amoniu stins in 2 linguri suc de lamaie.Amesteci si la sfarsit adaugi faina.Se framanta si daca mai este nevoie se adauga faina.Se formeaza papanasii si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc cu smantana amestecata cu miere si dulceata de afine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]