Reteta de preparare a papanasilor cu telemea

de Bya Ralu in Dulciuri, 10 Iul 2016 | 5921 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor

Reteta am luat-o de la Chefi :)  super buni! http://chefilacutite.a1.ro/stiri/papanasi-in-doi-pasi-cel-mai-iubit-desert-traditional-id732.html

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci
  • 50 g branza telemea
  • 350 g faina
  • 3 oua
  • 3 linguri cu varf zahar
  • 3 linguri cu varf pesmet
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • zeama de la 1 lamaie
  • ulei pentru prajit

Pentru ornat: Zahar pudra dulceata sau piure de mure smantana

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu telemea:

Reteta de preparare a papanasilor

Branzeturile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie si ouale.

Se adauga bicarbonatul stins in zeama de lamaie, apoi se incorporeaza faina si pesmetul.

Se omogenizeaza si se lasa aluatul deoparte 10 minute,dupa care se modeleaza papanasii si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc cu piure de mure sau dulceata si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

11.07.2016, 19:48

Ce buni sunt papanasii. Chiar nu am mai facut de mult timp!

Bya Ralu 1

11.07.2016, 19:57

Zamfira 1

19.07.2016, 08:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din perle tapioca cu sos de mango si nectarine