Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine

de adry88 in Dulciuri, 3 Sep 2012 | 3703 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sursa onesta

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de gris
  • 1 praf de sare
  • faina
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine:

Reteta de preparare a papanasilor

Mixam albusurile cu un praf de sare,

Branza o amestecam cu zaharul si galbenusurile, am adaugat si restul de ingrediente, am incorporat albusurile si la final am adaugat faina cat sa iasa un aluat elastic si nelipicios.

Am format 1 sul dupa care cu 1 cutit am tait felii de cca 2 cm grosime

Dintr-o bucata de aluat am format atatea sfere cate felii avem.

Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant

Le servim cu smantana si dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudele cu branza, stafide si piersici