Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 2763 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • Pentru aluat avem nevoie de:
    • 2 cutii cu Ceva Fin Delaco
    • 400 g branza proaspata de vaci
    • o lingurita cu bicarbonat
    • 300 - 400 g faina alba
    • 4 oua proaspete
    • un praf de sare
    • o cana de zahar tos
    • esente vanilie dupa gust
    • ulei pentru framantat aluatul
    Pentru ornat avem nevoie de:
    • 200 g smantana
    • 200 g dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco:

Reteta de preparare a papanasilor

Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul,  adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor,  amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam faina (una-doua linguri). Împartim aluatul in mod egal, in functie de numarul de portii dorite. Formam apoi bilutele si discurile, cu mana data prin faina (ca sa nu se lipeasca aluatul). Le rumenim frumos, pe ambele parti, la foc potrivit.  Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a scapa de surplusul de grasime si ii servim calzi cu smantana si dulceata de visine. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu crema de branza fina