Reteta de preparare a papanasilor by Dia

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 4635 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am facut dupa reteta lui Diaconta :x multumesc mult super buni!>:D<

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 3 linguri de gris
  • 1/2 praf de copt sau bicarbonat
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • Ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor by Dia:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale.

Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu este nevoie nu puneti toata faina.

Pe masa de lucru se presara putina faina si se intinde aluatul format.

Cu un pahar facem formele, iar la mijloc ii facem o gaura.

Se fac si bilute mici.

Intr-un ceaun punem ulei, il lasam sa se incinga si punem pe rand formele la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor by Dia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza de vaci si stafide