Reteta de Prajitura Deliciu cu nuci, biscuiti si ciocolata

de Criss in Prajituri, 2 Mai 2014 | 63113 vizualizari

COMENTARII (37)

ilinca_rox 1

02.05.2014, 18:27

are nume pe masura ...DELICIU

Criss 1

02.05.2014, 20:17

Multumesc mult. Ma bucur ca va place.

sweet 1

03.05.2014, 01:13

Intradevar este un deliciu si eu o fac cu diferenta ca in loc fe biscuiti pun piscoturi de sampanie si la crema ca sa nu se lase si sa nu folosesti gelatina (la incepit foloseam si eu ) pui frisca Hulala si crema ramane tare si nu curge si se taie ffff bn

Criss 1

03.05.2014, 06:57

Si eu m-am gandit sa pun piscoturi, dar apoi am zis totusi sa respect reteta. Dar am sa incerc si varianta cu piscoturi.

Mihaela11_jo 1

03.05.2014, 08:34

O delicatesa

Xandrinne 1

03.05.2014, 08:49

Un deliciu! Foarte bine arata!!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:38

Vai de mine ce bine arata!!!

lucy2002 1

05.05.2014, 14:33

Dupa cum arata ce pot sa mai zic

anca_rm 1

06.05.2014, 09:17

direct la favorite

diana_k 1

30.05.2014, 09:14

Rahela Velicu 1

27.12.2017, 11:24

Ce bine arata!

madi_marin 1

10.03.2018, 10:40

Chiar ieri am mancat prajitura de-asta , facuta de mama colegei mele Doar ca ea a pus cacao deasupra, ca la Tiramisu si amareala i-a mai taiat din dulceata. E foarte buna! O sa o fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Greta Garbo ( Jerbo)