Gustoase si satioase.
Aceasta Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane este fara gluten si fara ou.
Pentru o reteta de post utilizati o alta umplutura: dulceata, compot de fructe etc.
Ca si ingrediente, avem nevoie de faina de castane, ulei de cocos, branza, indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/10/necci-clatite-toscane-cu-faina-de.html
Umplutura:
Decor : nuci, sirop de artar Good Good fara zahar (sau miere)
Iata cum se prepara Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane:
Amestecati faina cu uleiul si sarea.
Incorporati apa treptat, amestecati pana obtineti un aluat fluid de clatite.
Incingeti o tigaie antiadeziva si ungeti-o cu ulei de cocos sau cu unt.
Varsati aluatul si coaceti clatitele la foc rapid 1 minut pe fiecare parte.
Pregatiti umplutura, amestecati branza ricotta cu indulcitorul si vanilia.
Umpleti clatitele si serviti-le cu sirop de artar sau cu miere si cu nuci.
Vezi si reteta de Oladi rusesti cu mere