Red fish la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Feb 2014 | 6583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 peste red fish (eu am avut congelat) 
  • sare, piper, 
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari si coapte 
  • 2 pahare de vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red fish la cuptor:

Curatam bine pestele, facem cateva crestaturi deasupra cu cutitul presaram cu sare si piper. Lasam asa la rece cca 2 ore .

Taiem felii groase ceapa si rosiile si le punem intr-un vas termorezistent. Punem pestele deasupra si turnam putin ulei de masline deasupra si vin alb. 

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste putin. (aprox 30 minute)

 

TIPS-URI

1

Servim la cartofi fierti sau aromati cu rosmarin, orez sau alta garnitura la alegere . Si nu uitati vinul alb sau roze!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Red fish la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

06.02.2014, 19:45

Pushaa 1

06.02.2014, 20:22

cristeena20 1

06.02.2014, 22:10

Multumesc !! si eu zic la fel...pestele oricand e bun si oricum e facut. Eu sunt adepta ideii simplu si bun Aici am mare noroc ca avem atatea feluri de peste la preturi bune ..si nu mai stiu ce sa aleg. Pestele asta e prima data cand il incerc dar imi place mult.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]