Red chilli chutney

de cristina_s_world in Sosuri, 12 Oct 2012 | 5245 vizualizari

COMENTARII (18)

adry88 1

12.10.2012, 10:09

o minunata idee

Rocsi 1

12.10.2012, 11:08

_Alina_ 1

12.10.2012, 11:10

imi place foarte mult

kukibella 1

12.10.2012, 11:53

Lau 1

12.10.2012, 13:02

ANNA_46 1

12.10.2012, 13:12

Mmmm....ce bunatate

ANNA_46 1

12.10.2012, 13:13

neaparat trebuie salvata

laura_n 1

12.10.2012, 13:46

ai, ai, incendiar! imi plac sosurile astea iuti

Bya Ralu 1

12.10.2012, 15:03

cristina_s_world 1

12.10.2012, 15:22

Sa stiti ca nu este chiar ata de iute. Este mancabil chiar si de copii. Este mai degraba un sos dulce-acrisor cu o vaga tenta de iute.
Iuteala se simte bine in sos daca este consumat imediat dupa preparare Daca este lasat doua saptamani, nu mai este iute.

deyutzky 1

12.10.2012, 15:36

jolygina 1

12.10.2012, 16:52

MotanLaOale 1

12.10.2012, 19:28

mamaieelena 1

13.10.2012, 07:43

bun

Patricia Iordache 1

13.06.2013, 15:59

Merge la favorite!!

diaconta 1

13.06.2013, 16:39

super

marianascarlat 1

13.06.2013, 16:40

Bun sos!

Bunica 1

13.06.2013, 20:06

De mult doream o asemenea reteta!
Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chutney de struguri si ceapa