Rata pe varza la cuptor in vas de lut

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2011 | 36869 vizualizari

COMENTARII (74)

Mitinita 1

30.05.2011, 19:42

bulanu' ala e al meu nu cred ca e o nebunie la vasul de lut

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 19:53

Miti, bulanu 'este al tau .......restul sa manance mamaliga

Mitinita 1

30.05.2011, 20:02

le las si din patrunjel,ca parca nici varza nu ma-ndur

Rocsi 1

30.05.2011, 20:03

din auzite cica e o mancare delicioasa

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:05

daaaaaaaaaa, foarte buna Rocsi..............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:05

deci, nu mai avem decat mamaliga si patrunjel

kukibella 1

30.05.2011, 20:06

rivka 1

30.05.2011, 20:07

SI EU VREAU!

adry88 1

30.05.2011, 20:24

foarte foarte delicioasa

kamy 1

30.05.2011, 20:28

rata nu am mancat niciodata da sigur e tare buna pe vasul ala de-l ti in apa si in care se adauga f putin lichid iar mancarea se gateste mai mult in aburii formati in interior,il cheama vas roman vasul de lut e ala "emailat",sa zic asa,macar pe exterior si care nu necesita"baie" inainte de folosire

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:28

Bella.................

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:29

Rivka, ce mai faci?...............te servesc cu mare placere...............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:30

Edu, te servesc cu o portie?..............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:45

hei, hei .................Kamy , inainte de a da sfaturi ai face mai bine sa te documentezi......uite ce scrie aici despre vasul de lut.............http://www.cevabun.ro/oala-de-lut-pentru-sarmale/.................Ca regulă generală, înainte de a o folosi, chiar dacă aţi supus-o pregătirii iniţiale, oala trebuie ţinută 30 de minute în apă rece înainte de utilizare..........am citat ce scrie despre oala de lut smaltuita despre care tu afirmi ca nu i se face "baie"

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:03

Lau 1

30.05.2011, 21:04

bun

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:08

multumesc Sufletista.............

kamy 1

30.05.2011, 21:08

medi...eu chiar nu am dat sfaturi,am indraznit sa ma leg de denumire da....aia e oala de lut si o data folosita se inchid porii de la grasimea mancarii si oricum in oala aia se pune apa,la sarmale de exemplu,eu fac si ciorba....mama mea folosea si eu am 2 cred ca de vreo 30 de ani si de 25 gatesc in ele la oala de lut nu trebuie dar la vasul roman...da si-s documentata de la meseriasi care vin cu oale in fiecare an la tg.olarilor in sibiu da fiecare face ce vrea si cum crede ca-i mai bine mi-am jurat ca nu ma mai bag da asa-mi trebuie daca ma mananca"limba"

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:11

Kamy, citeste linkul pe care ti l-am dat si vezi ce scrie acolo te rog.Eu asa procedez ................ii fac baie

kamy 1

30.05.2011, 21:14

am citit l-am scris cu mana cand am vazut ca ma baga-n calamari

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:21

Kamy, vezi ca am pus mai sus inca odata link-ul nu stiu de ce primul merge in alta parte

ella49 1

30.05.2011, 21:25

kamy 1

30.05.2011, 21:33

tu cred ca esti indragostita pai nu vezi ce scriu?
am citit l-am scris cu mana cand am vazut ca ma baga-n calamari
ok...tu-i faci baie eu numai dus adica o clatesc cum fac de cand o folosesc si pe vremea aia nu era internet,erau olarii tin minte ca pe prima care am cumparat-o ,dupa ce am folosit-o am spalat-o cu det.de vase iar la a doua gateala am aruncat si oala si mancarea de atunci intreb pe olari daca am o nelemurire ca doar nu e rusine

mirela0911 1

30.05.2011, 22:46

ce bunaciune ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat in vas roman