Rasol de vita cu hrean

de laura_n in Vita, 27 Apr 2013 | 8738 vizualizari

 

Chiar daca are un aport caloric foarte mare, carnea de vita este mai sanatoasa si o preferam uneori.

 

INGREDIENTE

  • doua portii rasol vita (cam 500 gr)
  • 4 bucati coada vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 radacina hrean
  • 1 lg ulei masline
  • o lg otet
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vita cu hrean:

Intr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora

Luam spuma formata din cand in cand. 

Curatam si spalam legumele si le adaugam in oala dupa ce vedem ca nu se mai formeaza spuma.

Lasam la fiert cam inca o ora si adaugam un pic de sare.

Hreanul il curatam, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Adaugam un pic de sare si putin ulei si otet peste el. Amestecam si adaugam apoi un pic de apa. Lasam deoparte.

Dupa ce s-au fiert si legumele si carnea, scoatem intr-un bol doua trei bucati carne,1 bucata morcov, cateva polonice de zeama si servim cu hrean.

 

 

TIPS-URI

1

ingredietele costa aproximativ 25 lei.

2

este foarte important sa gasim carne frageda (eu rar gasesc carnita buna,mai ales in supermarket)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vita