Chiar daca are un aport caloric foarte mare, carnea de vita este mai sanatoasa si o preferam uneori.
Intr-o oala mai mare, punem cam 3 l de apa si punem la fiert. Carnea o spalam si o punem la fiert in apa cam o ora
Luam spuma formata din cand in cand.
Curatam si spalam legumele si le adaugam in oala dupa ce vedem ca nu se mai formeaza spuma.
Lasam la fiert cam inca o ora si adaugam un pic de sare.
Hreanul il curatam, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Adaugam un pic de sare si putin ulei si otet peste el. Amestecam si adaugam apoi un pic de apa. Lasam deoparte.
Dupa ce s-au fiert si legumele si carnea, scoatem intr-un bol doua trei bucati carne,1 bucata morcov, cateva polonice de zeama si servim cu hrean.
1
ingredietele costa aproximativ 25 lei.
2
este foarte important sa gasim carne frageda (eu rar gasesc carnita buna,mai ales in supermarket)